fbpx

Fillers

Om fillers

I Graceful Space har vi valgt at arbejde eksklusivt med Juvederm Vycross®.

Det drejer sig om den anden og nyeste generation af fillers fra Allergan, der har mange års erfaring indenfor fillers og er kendt i hele verden som et ledende brand indenfor dermal fillers og kosmetiske produkter.

Allergan er blandt andet det brand, der som det første markedsførte botulinum toksin (botox®) i 2002 til en kosmetisk indikation (rynker).

Vycross® fillers ser endnu mere naturlige ud end den første generation (Hylacross), da det er bedre til at integrere sig med det omgivende væv og varer endnu længere tid.

Vigtig info - Læs her

Før behandlingen udføres, vil du i forbindelse med forundersøgelsen få mundtlig information om behandlingen og har mulighed for at stille spørgsmål. Du er velkommen til at medbringe en ven eller pårørende til forundersøgelsen, da to lytter – og husker – bedre end én. Efter den personlige konsultation kræver vi mindst 2 dages betænkningstid, før du giver dit endelige samtykke til behandlingen.

Priser for fillers

0,55 ml

Kr 2000,-
  •  

1 ml

Kr 2900,-
  •  

1,55 ml

Kr 4400,-
  •  

2 ml

Kr 5200,-
  •  

Visualisering af behandlinger med fillers

Ved behandlingen analyseres dine rynker yderligere, og du finder sammen med vores hudlæge ud af hvilke områder, som du ønsker behandlet. 

Der injiceres juvederm på furene eller rynker, hvor der ønskes effekt. Der er normalt ikke behov for bedøvelse, idet alle de fillers vi anvender er blandet med lokalbedøvelse.

Mere info fillers

Der findes en lang række ikke-permanente fillers, som anvendes til injektion i huden. I vores behandlinger anvender vi produktet Juvederm, der indeholder hyaluronsyre.  

Det består nemlig af samme type hyaluronsyre, som naturligt findes i vores bindevæv. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer, udfyldes og glattes hudfolderne, fordi gelen tilfører volumen.

Med fillers behandler vi statiske rynker (dem,  der er til stede i hvile eller når vi ikke danner ansigtsudtryk). Hyaluronsyre kan også anvendes til at tilføre volumen under huden, så den bliver mere spændstig (fx i forbindelse med forstørrelse af kindben eller læber).

Med alderen reduceres mængden af naturligt hyaluronsyre i huden, hvilket er en af årsagerne til, at huden bliver mere slap og uelastisk. Filleren integreres med det omgivende væv, da hyaluronsyren naturligt findes i vores bindevæv.

Da der løbende sker en omsætning af hyaluronsyre i huden, vil den overskydende mængde blive nedbrudt, og effekten af filleren vil derved aftage efter nogle måneder. Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen holder.

Kombinationsbehandling med botulinum toksin kan give et mere holdbart resultat – især i området mellem øjenbrynene. Det er her en fordel først at behandle med botulinum toksin, for herefter at supplere med filler.