fbpx

Retinol Peeling

Om Retinol

Vi bruger Exuviance Retinol Peeling på grund af dens unikke kombination af bl.a. Retinol og E-vitamin. Peelingen virker ved at booste cellefornyelsen, fjerne døde hudceller og reducere urenheder, så huden fremstår mere regelmæssig og spændstig.

Retinol er en A-vitaminsyre, som er videnskabelig bevist at have ”anti-ageing” effekt ved koncentrationer som dem der anvendes i peelingen. E-vitamin er en antioxidant, som modvirker frie radikalers negative effekt på huden.

For at opnå et optimalt resultat, anbefaler vi at peelingen gentages 2-5 gange i et behandlingsforløb, med 5-6 ugers interval.

For at opnå et optimalt resultat, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen.

Priser retinol

Exuviance ® - Retinol Peeling

Exuviance ® Retinol – 30 min
Rens | Toner | Peeling
Kr 1299,-
  •  
Retinol

Exuviance® - Intensive fugt

1 uge efter Retinol Peel – 45 min
Rens | Toner | Fugt | Cremer
Kr 399,-
  •  
Retinol

Behandlingen

Retinol peelingen foretages i klinikken på make-up fri hud og tager under 30 minutter. Peelingen er som udgangspunkt smertefri, men kan hos nogle føles som let prikken i huden. Retinolen afvaskes hjemme efter 3-8 timer, afhængig af din hudtype og din behandler vil vejlede dig i dette.

Efter behandlingen

Som en del af regenereringsprocessen i huden, forekommer der normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter behandlingen, og denne effekt kan fortsætte i op til 7 dage. Afskalningen kan variere i intensitet fra person til person.

Der må anvendes make-up umiddelbart efter retinolen er afvasket. 

Man kan sagtens opholde sig udendørs efter en behandling, såfremt man ikke decideret solbader det første døgn efter behandlingen. Man skal anvende en solcreme med faktor 30-50+

Eventuelle bivirkninger

De fleste tåler retinol peeling godt. Som en del af den tilsigtede effekt, kan du som nævnt forvente en afskalning af huden og der kan i samme periode samt lige efter behandlingen opstå let rødme i huden.

Praktiske forholdsregler

Vi kan ikke behandle dig, hvis du har aktivt forkølelsessår eller anden infektion i huden. Vi kan ikke behandle dig, hvis du er gravid eller ammende.